Invitatie inramata speciala pentru nasi Click pe imagine pentru marire

Invitatie nunta inramata speciala pentru nasi

kcc597 in stoc

135,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică
Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 3 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 13 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 13 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 5,20 lei.


O invitatie special creata pentru nasi, parinti sau prieteni apropiati prin care ii puteti invita la nunta voastra si multumi in acelasi timp pentru ca va sunt alaturi pe drumul inceput impreuna ca sot si sotie.

Invitatia este realizata cu datele dvs. si asezata intr-o eleganta rama 3D din lemn negru, decorata cu flori in nuante de lila, burgundi, roz pudrat si nude.

Idee de invitatie speciala pentru nasi: Dragii nostri + nume nasi, Impreuna cu familiile noastre, noi + nume miri, Va invitam sa ne fiti alaturi in calitate de nasi la celebrarea casatoriei noastre + data si locul evenimentului.

Modificandu-se mesajul, aceasta poate fi si o invitatie propunere pentru nasi: Nasii sunt singura familie pe care ti-o poti alege... Iar noi v-am ales pe voi.. + nume nasi, pentru a ne fi alaturi in acest nou inceput impreuna. Am gasit in voi un sprijin, un sfatuitor pe calea vietii si ne-ar face o deosebita placere sa va avem alaturi ca parinti spirituali. Vreti sa fiti nasii nostri? Cu pretuire, + nume fini.

Dimensiune cadou: 25x25 cm.

Termen de realizare invitatie de nunta pentru nasi: 1-2 zile lucratoare.

Idei de cadouri asemănătoare