Cadouri pensionare 180 produse

Cadouri pensionare

Cadouri pensionare barbati si femei de la Kadoly.ro

Cadourile de pensionare sunt menite sa celebreze inceputul unei perioade frumoase din viata fiecaruia, un inceput nou si necunoscut, insa asteptat cu drag, o incheiere cu succes si multe amintiri pretioase a anilor de munca. Asemeni oricarui eveniment memorabil si aceasta etapa trebuie sarbatorita cu un special cadou de pensionare, creat special pentru o persoana draga dvs.

O doamna va aprecia intotdeauna un cadou de pensionare care sa-i aminteasca cu drag de fostul loc de munca si de colegi. Un cadou de pensionare personalizat prin pictura - o vaza pictata manual cu un mesaj de pensionare din partea colegilor - este alegerea ideala pentru un emotionat cadou de ramas bun.

Un cadou personalizat cu un mesaj de pensionare realizat prin gravura pe o placheta metalica, elegant asezata intr-o cutie de catifea, este potrivit ca si cadou de pensionare atat pentru barbati cat si pentru femei.

Pentru a sarbatori iesirea la pensie intr-un mod festiv, din partea familiei sau a prietenilor se poate darui un cadou pictat, ce consta int-o sticla de sampanie pictata manual cu pahare de cristal de Bohemia sau un vin pictat cu mesaj de pensionare. Acesta va incununa cu succes inceputul frumoasei perioade de pensionare.