Cadouri pensionare 194 produse

Cadouri pensionare

Cadouri pensionare barbati si femei de la Kadoly.ro

Cadourile de pensionare sunt menite sa celebreze inceputul unei perioade frumoase din viata fiecaruia, un inceput nou si necunoscut, insa asteptat cu drag, o incheiere cu succes si multe amintiri pretioase a anilor de munca. Asemeni oricarui eveniment memorabil si aceasta etapa trebuie sarbatorita cu un special cadou de pensionare, creat special pentru o persoana draga dvs.

O doamna va aprecia intotdeauna un cadou de pensionare care sa-i aminteasca cu drag de fostul loc de munca si de colegi. Un cadou de pensionare personalizat prin pictura - o vaza pictata manual cu un mesaj de pensionare din partea colegilor - este alegerea ideala pentru un emotionat cadou de ramas bun.

Un cadou personalizat cu un mesaj de pensionare realizat prin gravura pe o placheta metalica, elegant asezata intr-o cutie de catifea, este potrivit ca si cadou de pensionare atat pentru barbati cat si pentru femei.

Pentru a sarbatori iesirea la pensie intr-un mod festiv, din partea familiei sau a prietenilor se poate darui un cadou pictat, ce consta int-o sticla de sampanie pictata manual cu pahare de cristal de Bohemia sau un vin pictat cu mesaj de pensionare. Acesta va incununa cu succes inceputul frumoasei perioade de pensionare.

Subcategorii

 • Cadouri pensionare barbati

  Unii ar spune ca Pensionarea inseamna a renunta la trecut, a privi inainte si a te asigura ca te bucuri de prezent. Dar sa nu uitam ca totul este si aici o munca, o permanenta evaluare si re-evaluare a vietii de pana acum si a ceea ce proaspatul pensionar isi doreste. De aceea colegii si prietenii care vor sa faca un cadou celui ce se pensioneaza, ar trebui sa tina cont de dorintele, pasiunile si planurile de viitor.
  Unui pescar impatimit, un suport in forma de pescar si o sticla de vin, personalizat cu un scurt mesaj. Unui gastronom, un set de cutite personalizate, un sort de bucatarie cu mesaj personalizat. Unui iubitor al sportului mintii, un joc de sah cu mesaj personalizat. Pensionarului iubitor de voiaj, o geanta eleganta de voiaj, o trusa de voiaj, personalizate cu initialele domnului si cu un scurta urare.
  In orice situatie, nu poti da gres cu o diploma personalizata cu numele domnului si cu un scurt mesaj ce sa contina dorintele dvs pentru cel care se pensioneaza.

 • Cadouri pensionare femei

  Pensionarea... o noua etapa in viata unei femei. Mai mult timp pentru hobby-urile ei, pentru cei dragi.

  Sarbatoriti colega care se pensioneaza cu un cadou care sa exprime recunostinta, respect, iubire. Un cadou care sa o faca sa isi aduca aminte in anii ce urmeaza de colegii de care se desparte, de locul in care si-a petrecut atatia ani.

  Cadourile pe care vi le propunem sunt obiecte de decor, de genul vazelor si ceasurilor pictate, inscriptionate cu un mesaj de suflet; cadouri handmade, de genul diplomelor cu mesaj si ardeziilor cu poza si mesaj. O poza a colectivului, insotita de urarile de bine - un dar din suflet!

  Seturile de calatorie, seturile de timp liber, personalizate cu un scurt mesaj, pot fi de asememenea cadouri speciale de pensionare.