Cadouri pentru sot 197 produse

Cadouri pentru sot

Pentru a pune in cuvinte dragostea unei sotii pentru sotul ei la fiecare aniversare speciala, va propunem cadouri pentru sot deosebite, lucrate cu atentie pentru detalii, timp si dedicare, astfel ca el sa ramana cu o amintire de neuitat.

Fie ca este pentru ziua de nastere a sotului sau o aniversare a casatoriei, un cadou personalizat pentru el, ii va arata intotdeauna cat de mult inseamna in viata sotiei.

Printre cadourile cele mai aprecieate pentru sot, mentionam plachetele inscriptionate cu declaratii de dragoste, urari de sanatate si multumire pentru viata petrecuta impreuna. Acestea sunt asezate in cutii speciale din piele sau catifea ce pot fi asezate oriunde in casa.

Iar daca o casnicie este precum vinul, mai buna cu fiecare an ce trece, un vin personalizat cu 2 pocale din cristal pe care se pot scrie numele celor 2 soti, este cadoul ideal pentru a celebra dragostea ce va leaga. Si pentru ca ne place vinul, acesta poate fi si intr-o cutie de lemn cu accesorii personalizata cu mesaj.

Pentru barbatul pasionat de gadgeturi puteti regasi o gama variata de cadouri unice in tara, cum ar fi Lampa Solius tip carte care lumineaza pana la 8 ore, glob pamantesc sau luna care leviteaza in aer.

Meseria si hobbiurile unui barbat sunt importante pentru el iar cadourile pentru sot de la Kadoly le acorda valoarea cuvenita. Va oferim cadouri pentru pescar, cadou vanator, cadouri pensionare pentru sot, cadou pentru politist sau medic.