Pahare personalizate miri 60 produse

Pahare personalizate miri

Pahare miri si nasi de la Kadoly.ro

Paharele pentru miri sunt unele dintre cele mai importante si admirate elemente decorative din cadrul unei nunti. De aceea paharele de nunta trebuie realizate cu atentie si dedicatie, pentru ca cea mai importanta zi din viata unui cuplu sa devina o amintire de nepretuit.

Paharele mirilor pot fi pahare de cristal sau pahare din sticla de calitate superioara, pictate manual cu numele lor si data fericitului eveniment. Deasemenea pentru a va surprinde cat mai placut nasii, se pot crea si pahare personalizate pentru nasi, cu numele nasilor si data nuntii.

Personalizarea paharelor prin pictura manuala se realizeaza fie cu vopsea speciala de sticla, fie cu fir de aur de 12%. Paharele personalizate se trateaza intr-un cuptor special, astfel incat vopseaua devine rezistenta la spalare.

Un "must have" in cadrul nuntiilor din ultimi ani, sunt paharele de cristal gravate cu initialele mirilor / nasilor sau numele mirilor / nasilor pe cupa paharului, alaturi de data nuntii.

Pentru mirii iubitori de cadouri handmade, se pot crea dupa cerintele dvs. pahare miri handmade, cu detalii din dantela invechita manual si flori handmade, finisate prin aplicatii de pietre/scoici/pictura.