Cum se face livrarea?

Produsele se livreaza la adresa si data specificata de dvs. In cazul in care la adresa respectiva nu se afla nimeni se va lasa un bilet de instiintare sau se contacteaza telefonic, urmand a se incerca livrarea ulterior. Nu putem fi facuti raspunzatori pentru eventualele deteriorari ale produselor perisabile atunci cand nu am putut livra produsele comandate din cauza furnizarii unei adrese gresite sau pentru ca nu a fost gasit nimeni la adresa specificata.

Pentru comenzile confirmate, cu valoare de cel putin 500lei, beneficiati de livrare gratuita! La comenzile de valori mai mici se percepe o taxa de 20lei pentru livrarile prin curier rapid. Livrarea produselor se face in cel mult 48 ore in cazul produselor existente in stoc si in cel mult 72-96 de ore in cazul cadourilor personalizate. In cazul in care dintr-un motiv oarecare exista posibilitatea intarzierii livrarii, clientul urmeaza sa fie anuntat de acest termen in cel mai scurt timp.

Pentru vasele de sticla transportul se calculeaza in functie de greutate sau greutate volumetrica.
In orice alte situatii, pentru stabilirea detaliilor suplimentare, se va lua legatura cu dvs. in cel mai scurt timp.

Valoarea afisata a costurilor de transport este valabila pentru localitatile in care Fan Courier nu percepe taxe suplimentare. Lista completa poate fi gasita aici: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

In cazul in care adresa dvs nu se regaseste in lista locatiilor Fan Courier, una dintre urmatoarele variante este posibila:

1. Coletul se trimite la adresa dvs urmand ca dvs sa suportati costurile suplimentare percepute de curier in valoare de 1 RON * nr. km suplimentari (numarul de km suplimentari va vor fi comunicati telefonic);

2. Coletul se va trimite la sediul Fan Curier cel mai apropiat de adresa dvs, de unde il puteti ridica personal, fara alte costuri suplimentare.