Cum platesc?

Va punem la dispozitie mai multe modalitati de plata iar dvs. o puteti alege pe cea care vi se potriveste:


- Plata ramburs: platiti in numerar (lei) la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea,

- Plata cu cardul: Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)
Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

- Plata prin transfer bancar, in contul:
SC Kadoly SRL, in lei: RO04RZBR0000060014210530, Raiffeisen Timisoara.
Comanda dvs. va fi procesata dupa confirmarea transferului bancar prin fax la 0356814300 sau prin email la: info@kadoly.ro

Pentru comenzi mai mari de 1000lei, plata se face in procent de 40% la lansarea comenzii si restul in momentul livrarii.

Pentru comenzi cu ridicare din sediul Kadoly, acceptam ca metode de plata doar Plata cu cardul si Plata prin transfer bancar.