Arborele vieții - Pomisori handmade din pietre semipretioase
La fel ca și arborele vieții, pomișorii sau bonsaii cu pietre semiprețioase sunt folosiți în Feng Shui ca potențiatori și redresori.
Top 5 idei de cadouri noi pentru toamna 2022
Top 5 idei de cadouri inedite pe care le poti darui la evenimentele persoanelor dragi din viata ta in aceasta toamna.
De ce sarbatorim Valentine's Day?
Valentine`s Day... Ziua Indragostitilor. Ce sens are ziua in care cuplurile din intreaga lume sarbatoresc iubirea ce ii leaga.
6 Idei de cadouri pentru profesori, invatatoare si educatoare
Fie ca este vorba de 8 martie sau un cadou de multumire pentru sfarsitul de an scolar, aceste cadouri va pot ajuta sa le transmiteti gandurile de apreciere si admiratie.
5 curiozități despre Crăciun
La un pas mai aproape de sărbătorile de Decembrie, dar la un pas mai departe de istorie. Întotdeauna ne-au fascinat biografiile și istoria, iar astăzi vă vom prezenta câteva curiozități care sperăm să vă îmbogățească cunoștiințele.
5 idei de cadouri de casă nouă
Prietenii tăi s-au mutat într-un apartament nou și te-au chemat în vizită? O ocazie numai bună pentru a le duce un cadou de casă nouă și pentru a sărbători evenimentul.
Cum să alegi cadoul potrivit pentru iubitul tău
Un lucru e sigur, femeile își dau interesul atunci când vine vorba de oferit cadouri. Astăzi vom vorbi puțin despre cum să alegi cadoul perfect pentru iubitul tău.
Cum să alegi paharele pentru miri la nunta ta
Noi îți recomandăm să nu uiți să treci pe lista de cumpărături paharele pentru miri și sub nicio formă să nu lași pe altcineva să aleagă în locul tău. Astăzi îți vom oferi câteva exemple de pahare pentru miri, astfel încât decizia să fie mult mai ușor de luat.
5 idei de cadouri pentru nași
Noi îți propunem astăzi 5 idei de cadouri inedite și creative pentru nași, cadouri care din punctul nostru de vedere vor fi foarte apreciate.
8 idei ingenioase de Crăciun pentru bucătărie
Acum fie că dorești să îți surprinzi familia cu o bucătărie decorată sau familia dorește să îi facă mamei o bucurie, noi am adunat idei atractive și ușor de adoptat. Ești pregătit?
Showing 1 to 10 of 29 (1 Pages)