Cadouri pentru nasi 214 produse

Cadouri pentru nasi

Cadouri pentru nasi de nunta, nasi de botez, fini

Nasii, noii parinti spiriturali ai unui cuplu de miri, trebuie tratati cu o atentie deosebita si cu recunostinta pentru ca au acceptat invitatia mirilor de a le fi alaturi in drumul pe care au pornit impreuna.

Cadourile pentru nasi se ofera la prima vizita, atunci cand mirii le fac propunerea de a le fi nasi, obicei ce poarta numele de plocon. Urmatorul cadou pentru nasi se ofera pe parcursul nuntii, iar dupa ce nunta a luat sfarsit, se daruieste un nou cadou pentru nasi din partea familiei, in semn de multumire pentru ca le-au fost alaturi.

Magazinul online Kadoly va ofera cadouri personalizate pentru nasi pentru fiecare dintre etape. Un cadou personalizat gravat cu un mesaj din partea finilor pentru nasi este un cadou minunat de a fi oferit cand mergeti in vizita dinaintea nuntii. Un set de pahare de Cristal pictate cu aur sau platina cu "Nasul" si "Nasa" reprezinta un cadou excelent pentru a fi daruit nasilor pe parcusul nuntii. In semn de aprecierea, oferiti nasilor dvs. un cadou personalizat pentru nasi alcatuit dintr-un set de sampanie cu 2 pahare de Cristal pictate cu numele celor doi si data nuntii voastre.

Cadouri de suflet pentru parintii dvs spirituali.