Cadouri aniversare nunta de aur 30 produse

Cadouri aniversare nunta de aur

Uneori timpul zboara atata e repede fara sa ne dam seama, astazi sarbatorim 1 an de la casnicie, maine 10 ani iar pana sa ne dam seama, ne apropiem de  aniversarea nuntii de aur, 50 de ani de casatorie. Ce aniversare monumentala! Ce multe povesti, amintiri, mangaieri, vorbe marete, priviri furate, ganduri impartasite, momente unice, totul petrecut in 50 de ani traiti impreuna, O familie formata, cu copii, nepoti, o casa frumoasa si inca iubire in priviri pentru cel alaturi de care ai lua-o de la capat intr-o clipa.

Pe noi aceste aniversari ne emotioneaza cel mai tare si ne dorim ca prin cadourile noastre personalizate pentru nunta de aur, sa trezim in sufletele celor aniversati, emotii, lacrimi si un oftat pentru vremurile care au apus dar si multa cinste pentru vremurile din prezent.

Va oferim plachete personalizate cu mesaje speciale pentru 50 de ani de casatorie, seturi de sampanie si vin cu mesaj si numele mirilor pe pahare, cadouri de la copii pentru parinti, ceasuri pictate manual cu measaj, set vaza  si platou, albume handmade personalizate.