Cadouri pentru profesori 200 produse

Cadouri pentru profesori

Cadouri personalizate pentru profesori, invatatori, educatoare, diriginta

Cadouri originale pentru profesori, create speciale pentru diverse momente unice care marcheaza un nou inceput pentru elevi si profesori sau un ramas bun la sfarsit de an scolar.

Un cadou pentru diriginta cu un  mesaj gravata asezat intr-o cutie de piele alba decorata cu flori si dantela, simbolizeaza un  emotionant cadou din partea elevilor la sfarsit de promotie.

De ziua unei doamne profesoare sau a unui domn profesor, o diploma de excelenta cu un mesaj gravat asezata intr-o cutie de catifea aduce cuvinte de apreciere si recunostinta celor care le indruma pasii in viata viitorilor adulti.

Cadouri pentru educatoare, diriginte, invatatoare prind contur sub mana iscusita a pictorilor nostri care reusesc sa creeze cele mai frumoase cadouri pictate manual, o vaza de pensionare pentru un cadru didactic sau una cu mesaj din partea prichindeilor.

La Kadoly veti gasi cu siguranta acel cadoul pentru profesori ideal prin care dvs. si copiii va puteti arata aprecierea fata de dascali.

Subcategorii

 • Cadouri pentru domnul Profesor

  Sfarsitul unei promotii sau aniversarea sunt momente ideale pentru a rasplati un profesor pentru efortul si sufletul depus pentru educarea elevilor sai.

  Diplome gravate, instrumente de scris, cutii de ceasuri, serviete sau portofele din piele - cadouri de multumire pentru domnul profesor, personalizate cu mesaje incarcate de emotia unui final de etapa in viata unui elev.

 • Cadouri pentru doamna Profesoara

  Atenta, inteligenta, blanda, eleganta, exigenta, hotarata... doamna profesoara este unul dintre primele si cele mai importante modele din viata unui elev.

  Ea ne ofera ani de-a randul darul invataturii, iar acum, la sfarsit de promotie, merita rasplatita cu un dar care sa exprime intreaga recunostiinta si apreciere pe care o simt elevii pentru ea.

  Am creat cadouri personalizate cu mesaje de suflet pentru fiecare doamna dirignta, educatoare sau invatatoare. Fie ca optati pentru o vaza pictata cu numele elevilor, o diploma gravata cu mesaj fie o cutie de bijuterii cu mesaj gravat sau un simplu set de pixuri, cu numele ei gravat - cu siguranta oricare dintre acestea va crea bucurie si emotie pozitiva.