Cadouri nunta si botez 328 produse

Cadouri nunta si botez

Cadouri nunta & Cadouri botez, personalizate si handmade

Nunta, ca si botezul, sunt unele dintre cele mai semnificative evenimente din viata fiecaruia, o zi incarcata cu emotii si dragoste, atat pentru miri si socri cat si pentru nasii si prietenii apropiati cuplului. Fiecare invitat resimte bucuria momentul unic al uniunii celor doi miri iar pentru a celebra acesta ocazie frumoasa, Kadoly va ofera idei deosebite de cadouri nunta, cadouri botez, cadouri cununie civila - personalizate sau handmade.

Pentru a sarbatori nunta intr-un mod elegant, paharele mirilor sunt unul dintre principalele obiecte ce raman amintire. Kadoly va propune un set de pahare pictate cu fir de aur sau platina cu numele mirilor si data nuntii inscriptionata. Orice cuplu de mire si mireasa va fi profund emotionat de acest cadou de nunta special din partea nasilor sau a parintilor.

O rama foto gravata cu datele nuntii si numele celor doi este un excelent cadou pentru cununia civila, un mod personal de a pastra amintirea acelei zile speciale, aproape de suflet. Rama foto poate fi gravata cu datele bebelusului, devenind astfel un perfect cadou de botez. Un set de sampanie pictata manual cu un mesaj de Casa de Piatra este un cadou pentru miri inspirat atunci cand doriti sa le oferiti cu cadou de casa noua.

Cu siguranta, magazinul nostru va poate oferi si alte idei de cadouri personalizate pentru nunta indiferent de gusturile sau preferintele dvs. Creaza alaturi de noi cadouri de nunta inedite si personalizate, pentru ca tu sa fii partas la amintiri ce dureaza o viata.