Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Kadoly SRL îsi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE
Acest site este întretinut si administrat de sc kadoly srl. Site-ul este gazduit de serverele companiei Rospot SRL. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de Rospot srl ne cerem scuze, dar întreaga responsabilitate îi revine gazdei.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Întregul continut al site-ului kadoly.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea kadoly srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul kadoly srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

LEGATURI
Kadoly.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta în intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
Kadoly.ro nu îsi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul kadoly.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atât cât sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

MARCI
Kadoly.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii kadoly srl, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE
Kadoly.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii kadoly srl, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. Kadoly.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea kadoly srl nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. În cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii kadoly srl si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii kadoly srl si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care îl asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care îl afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Kadoly.ro nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului kadoly.ro.

PARTENERI
Societatea kadoly srl are contracte de revânzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din România.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a firmei kadoly srl si a partenerilor sai si a fost alcatuit în strânsa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, societatea kadoly srl nu îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Kadoly srl nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, societatea kadoly srl îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea kadoly srl pentru respectiva comanda. Societatea kadoly srl nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate în cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta kadoly.ro în maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmând ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea kadoly srl, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul îsi asuma în totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE
Societatea kadoly si furnizorii sai nu îsi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare în ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, compania noastra îsi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Societatea kadoly nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la info@kadoly.ro

PUNCTE DE LOIALITATE
Punctele de loialitate sunt puncte bonus care se acumuleaza in urma plasarii unei comenzi si pot fi folosite ca voucher de reducere la urmatoarele comenzi.
Pentru fiecare 10 RON cheltuit se obtine un 1 punct de loialitate.
Fiecare punct de loialitate are valoarea de 0.4 RON.
Punctele de loialitate sunt valabile timp de 365 de zile din momentul plasarii comenzii.

PERSONALIZAREA
Produsele personalizate prin pictura manuala au pretul afisat calculat pentru un text de maxim 30 de cuvinte. Pentru textele mai lungi de 30 de cuvinte pretul produsului va creste cu 1 RON / cuvant suplimentar, TVA inclus.
Cutiile de cadou (personalizate sau nepersonalizate) se realizeaza pe baza de comanda pentru unul dintre produsele achizitionate de pe site-ul nostru si nu se pot comanda separat.

CONDITII LEGALE
Site-ul kadoly.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut între societatea kadoly si clienti se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.
(vezi si soluționarea on-line a litigiilor)

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.