Cadouri personalizate Kadoly.ro

Povestea Kadoly este unica si speciala pentru noi, asa cum fiecare aventura ar trebui sa fie. Am pasit in lumea minunata a cadourilor, a zambetelor si a multumirilor de mai bine de 10 ani si nu a mai fost cale de intoarcere. Zi de zi este un nou inceput, o noua ocazie pentru a crea amintiri pretioase unor oameni pe care nu-i cunoastem, insa care prin fiecare cadou realizat pentru ei, devin parte din marea noastra familie.

Un cadou Kadoly este acel “ceva minunat“ tangibil pregatit cu rabdare si atentie pentru fiecare detaliu in parte, considerat o dovada de iubire adusa in dar persoanelor dragi din viata dvs.

Ne dorim sa va oferim cadouri minunate, de suflet… unice, pentru toate gusturile si conform cerintelor fiecarui client. De aceea va puteti alege dintr-o mare varietate de cadouri personalizate, cadouri handmade, cadouri pictate manual, cadouri pentru barbati sau cadouri pentru femei.

Nimic nu exprima mai frumos afectiunea decat un cadou personalizat cu mesaj pirn gravura laser sau pictat artistic, iar la Kadoly acest tip de surpriza placuta se regaseste intr-o varietate generoasa pentru diverse aniversari, cum ar fi: cadou de pensionare, cadouri pentru nunta de argint/aur/safir/coral/perla, cadou pentru sef, cadou pentru profesoara, cadou pentru coleg.

Fie ca vorbim de un cadou de nunta, un botez, un cadou de pensionare sau de aniversare, un cadou personalizat cu mesajul dvs. va aduce primavara in sufletul celui care il primeste iar dvs. veti fi primit cu dragoste si imbratisari de multumire.

Cadourile pictate, o sampanie pictata sau seturile de vin/ sampanie de asemenea pictate handmade, sunt un cadou de efect, atat artistic cat si util. Mai apoi puteti utiliza sticla frumos pictata sau decorata handmade, pe post de obiect pentru decor in casa, o vaza pentru flori.

Cadourile handmade si anume: un album handmade si jurnale decorate manual sunt create cu multa dragoste si pasiune pentru frumos, si pot fi personalizate cu ce mesaje va doriti, iar la interior se gasesc compartimente special gandite pentru pozele dvs. pentru a face din acest cadou handmade o bucurie personala. Fie ca sunt decorate vintage sau floral, cu panglici delicate din saten si flori din organza, pot deveni un cadou deosebit pentru orice eveniment: Un jurnal de nunta, un album pentru indragostiti, cadou botez pentru un bebelus si lista poate continua...imaginatie si creativitate sunt din plin.

Va multumim pentru increderea acordata pana acum iar celor care nu ne cunosc inca, va dorim sa va lasati cuprinsi de iubirea si daruirea ce se ascunde in spatele cadourilor Kadoly.

Orice cadou trebuie sa fie un dar din suflet!