Cadou aniversare 10 ani impreuna - review-uri Sunt 5 review-uri
Nota medie
5.0 / 5
5 pareri
De ce să scrii un review?
Îți împărtășești impresiile despre cadoul cumpărat și ajuți alte persoane să facă o alegere potrivită.

2020-11-05
Ion
Aniversare 10 ani
Am comandat acest produs pe rosu. Pur si simplu e superb. Multumesc mult, e peste asteptari. Sunteti niste profesionisti adevarati Cu siguranta va voi recomanda prietenilor!
 (0)
 (0)
2020-05-21
BOGATI I.
Placheta
Acest cadou,adaptat aniversarii a 25 de ani de casatorie, a fost o surpriza care a creat emotii. Multumiri furnizorului pentru seriozitate si promptitudine.
 (0)
 (0)
2019-09-16
Silvia R.
Un cadou inedit
Rapiditate și Amabilitate din partea celor care ne-au ajutat la realizarea acestei diplome. Arata foarte bine,am fost foarte incantati,atât noi cât și cei cărora le-a fost destinată.Merita,este un mesaj care va rezista multa vreme.
 (0)
 (0)
2017-08-24
Monica
O amintire eleganta...
Am comandat acest produs,dar am preferat sa fie pe rosu;sunt foarte mulțumită de rezultat,este frumos,finuț si elegant.Abia aștept sa il dăruiesc soțului meu :-)
 (0)
 (0)
2016-02-15
Anonymous
Cadou pentru sotie
I-am daruit acest cadou sotiei cu ocazia a 10 ani de casnicie. A fost o surpriza nemaipomenita pentru ea. Va multumesc de ajutor. Sunteti adevarati profesionisti.
 (0)
 (0)
 
Un cadou personalizat pentru a sarbatori 10 ani de casnicie. Un deceniu de iubire si intelegere pentru un cuplu, nunta de tinichea.

Scrie un reviewBe careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..


Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Recent vizualizate