Propunere pentru nasi de cununie Click pe imagine pentru marire

Propunere pentru nasii de cununie

kcc507

Disponibilitate in stoc

145,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,80 lei.


O cutie handmade, realizata din piele ecologica ivory sau bej, in interiorul careia se afla o placheta gravata din lemn de mahon cu un mesaj din partea viitorilor miri pentru nasii lor, o propunere de a le fi alaturi pe drumul ce-l vor incepe impreuna, in calitate de sot si sotie.

Placheta de lemn se personalizeaza cu mesajul dvs si are dimensiunea de 16.5 cm.

Pe coperta cutiei se realizeaza un buchet din 3 flori handmade alaturi de un scurt mesaj, spre exemplu: Dragii nostri nasi/ Dragii nostri prieteni si numele nasilor.

Dimensiune cutie handmade cadou nasi: 18.5x15 cm.

Termen de personalizare cadou handmade propunere pentru nasi: 1-2 zile lucratoare.

Scrie un review
Propunere pentru nasii de cununie

Propunere pentru nasii de cununie

O cutie handmade, realizata din piele ecologica ivory sau bej, in interiorul careia se afla o placheta gravata din lemn de mahon cu un mesaj din partea viitorilor miri pentru nasii lor, o propunere de a le fi alaturi pe drumul ce-l vor incepe impreuna.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader