Album primul nostru an impreuna Click pe imagine pentru marire

Album primul nostru an impreuna

ah12 Acest produs nu se mai afla in stoc

265,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 26 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 26 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 10,40 lei.


Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 2 pareri clienti.

Album foto handmade realizat pentru un cuplu care isi celebreaza iubirea care devine mai puternica cu fiecare an petrecut impreuna.

Albumul este de 23x23cm, contine pagini pictate manual in culori pastelate pentru poze si mesaje si alte insertii cu spatii pentru poze si mesaje. Se pot adauga aproximativ 30 de poze de 9x12 cm sau 10x15 cm.

Nu contine cutie de cadou, insa se poate realiza la pretul de 40 de lei.

Albumul este realizat din carton decorat cu hartie speciala pentru scrapbooking, cu dantela, saten, charmuri metalice si flori de carton si organza.

IMPORTANT: Fieacare album foto este realizat cu multa dragoste si atentie, pana in cel mai mic detaliu, astfel fiecare este unic. Pozele sunt cu caracter informativ pentru a se vedea structura albumului si amanuntele despre decor insa este imposibil a se respecta fiecare detaliu intru-totul.... si consideram ca acest lucru face partea din farmecul acestor cadouri :).

Ne putem consulta in privinta culorilor/tematicii insa rugam din suflet sa ni se dea mana libera in realizarea sa, astfel rezultatul este intotdeauna unul cu totul si cu totul special.

Termen de realizare pentru acest album handmade:
minim 8 zile lucratoare. Va rugam solicitati un termen de livrare inainte de a lansa o comanda pentru acest produs.


Idei de cadouri asemănătoare