Pomisorul succesului Click pe imagine pentru marire

Pomisorul succesului

cs26

Disponibilitate in stoc

140,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,80 lei.


Ametistul este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri.

Protejeaza impotriva gandurilor negative, are rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole.
Stimuleaza si amplifica capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, intuitia, capacitatile extrasenzoriale, concentrarea, munca sustinuta.
Confera si aduce putere, stabilitate, rezistenta, pace, buna judecata, pace interioara, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protectie, idei noi, o directie in momente de deruta, stabilitate financiara, prestigiu si recunoastere.

Pomisorul este realizat manual si este menit sa aduca un plus de energie pozitiva si sa armonizeze spatiul in care locuim. Pomisor de 20cm inaltime.

Pomisorul poate fi personalizat cu un scurt mesaj gravat pe o placuta din lemn.

Datorita materialelor folosite si a faptului ca sunt lucrate artistic manual, acest bonsai este considerat un obiect unicat. Bonsaiul se poate reproduce, dar nu absolut identic.

Scrie un review
Pomisorul succesului

Pomisorul succesului

Pomisor handmade cu ametist, o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Confera si aduce putere, stabilitate, rezistenta, buna judecata, pace interioara.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader