Pomisorul din pietre semipretioase cu mesaj Click pe imagine pentru marire

Pomisorul din pietre semipretioase cu mesaj

cs25

Disponibilitate la comanda

140,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,80 lei.


Copacel decorativ cu pietre semipretioase, intr-un suport de sticla mata - un cadou care aduce bucurie in suflet si priviri.

Pomisorul contine urmatoarele pietre semipretioase: cuart roz, cristal de stanca si citrin.

CUART ROZ - piatra a iubirii pure. Aduce dragoste, prietenie si fericire, bucurie de a trai.

CITRINUL are un puternic rol protector, fereste de energii negative, protejeaza impotriva efectelor negative ale aparaturii electrice (radiatii etc). Aduce si confera caldura, bucurie, optimism, armonie, bunatate, noroc, pace, fericire. 


CRISTALUL DE STANCA aduce inspiratie, clarviziune, protectie, armonie in suflet, curaj, incredere, imaginatie, echilibru emotional, rabdare, dragoste, noroc, succes, bani si sanatate.

Acestui pomisor i se poate adauga un scurt mesaj personalizat: in felul acesta devine un dar din suflet. 

Pomisorul are aproximativ 20cm inaltime.

Idee de mesaj: Lumina in suflet si in gand!

A darui un astfel de pomisor nu este oare un alt mod de a spune iti doresc fericire, dragoste, prosperitate si sanatate?

Scrie un review
Pomisorul din pietre semipretioase cu mesaj

Pomisorul din pietre semipretioase cu mesaj

Copacel decorativ cu pietre semipretioase - cuart roz, citrin, cristal de stanca - intr-un suport de sticla mata - un cadou care aduce bucurie in suflet si priviri.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader