Bonsai handmade Casnicie Fericita Click pe imagine pentru marire

Bonsai handmade Casnicie Fericita

kcc642 momentan indisponibil

165,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 16 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 16 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 6,40 lei.


Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 1 pareri clienti.

Pomisor handmade creat cu pietre semipretioase: piatra lunii, cristal de stanca si howlit, frunzulite din cristal. Realizat pentru a fi daruit cu ocazia aniversarilor de casatorie, cadou sotie, sau cadou miri.

Piatra lunii: Protejeaza noile inceputuri, protejeaza schimbarile in viata, protejeaza casnicia, copiii, femeile, protejeaza destinul.

ADUCE, CONFERA, INSPIRA: Optimism, multumire fata de ceea ce avem, echilibru emotional, tinerete, prospetime, sanatate, farmec, putere de seductie, liniste, odihna corpului, a mintii, a psihicului, somn linistit.

Cuartul transparent, denumit si cristal de stanca, este cunoscut ca piatra de putere și amplifică orice energie sau intenție.

Cuartul este cea mai puternică piatră de vindecare a regnului mineral, capabilă să lucreze la orice condiție. Cuartul transparent este cea mai utila piatră de vindecare dintre toate cristalele.

Howlit: ASIGURA PROTECTIE protejeaza mintea, procesele mentale,protejeaza relatiile rol puternic protector, absoarbe energiile negative din jur.

Pomisor de aproximativ 25cm inaltime.

Acesta poate fi personalizat cu un scurt mesaj gravat pe o placuta din lemn.

Datorita materialelor folosite si a faptului ca sunt lucrate artistic manual, acest bonsai este considerat un obiect unicat. Bonsaiul se poate reproduce, dar nu absolut identic.

Idei de cadouri asemănătoare