Placheta personalizata Ce e casatoria? Click pe imagine pentru marire

Placheta personalizata Ce e casatoria?

kcc578 in stoc

185,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 18 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 18 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 7,20 lei.


Nota medie pentru acest produs
0 / 5
Average: 0 / 5
Bazata pe 0 pareri clienti.

Placheta personalizata cu un mesaj care defineste cum nu se poate mai bine ceea ce inseamna o casnicie. Un cadou de suflet pentru viitorii miri, din partea nasilor, a prietenilor sau a familiei.

Pe langa mesaj, se mai poate adauga numele mirilor, data evenimentului si semnatura din partea celor care daruiesc cadoul.

Idee de mesaj:

Ce e căsătoria? E o magie care unește doua ființe și le arată sensul vieții .Căsătoria dublează puterea omului de a trece prin greutați și a da răspunsuri la întrebări.Fiți curajoși și devotați unul față de celălalt, dar nu uitați de sine, căci căsătoria nu e o dragoste cu cătușe, nu e închisoare pentru propria libertate, nu e cușcă pentru suflete.Fiți două maluri și construiți poduri între ele.Fiți două oceane legate de pămănt solid.Fiți îndrăgostiți și, precum strunele de chitară, fiți în stare să cântați împreună aceași melodie. + nume miri .Casă de piatră! Cu drag + semnatura si data.

Temen de realizare cadou pentru miri placheta personalizata: 1-2 zile lucratoare.

Dimensiune: 20x16.5 cm.

Cadoul de la nasi pentru miri poate fi pe urmatoarele culori: bleumarin, visiniu sau negru.

Idei de cadouri asemănătoare