Placheta personalizata Ce e casatoria? Click pe imagine pentru marire

Placheta personalizata Ce e casatoria?

kcc578 in stoc

185,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică
Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 3 ratings and 2 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 18 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 18 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 7,20 lei.


Placheta personalizata cu un mesaj care defineste cum nu se poate mai bine ceea ce inseamna o casnicie. Un cadou de suflet pentru viitorii miri, din partea nasilor, a prietenilor sau a familiei.

Pe langa mesaj, se mai poate adauga numele mirilor, data evenimentului si semnatura din partea celor care daruiesc cadoul.

Idee de mesaj:

Ce e căsătoria? E o magie care unește doua ființe și le arată sensul vieții .Căsătoria dublează puterea omului de a trece prin greutați și a da răspunsuri la întrebări.Fiți curajoși și devotați unul față de celălalt, dar nu uitați de sine, căci căsătoria nu e o dragoste cu cătușe, nu e închisoare pentru propria libertate, nu e cușcă pentru suflete.Fiți două maluri și construiți poduri între ele.Fiți două oceane legate de pămănt solid.Fiți îndrăgostiți și, precum strunele de chitară, fiți în stare să cântați împreună aceași melodie. + nume miri .Casă de piatră! Cu drag + semnatura si data.

Temen de realizare cadou pentru miri placheta personalizata: 1-2 zile lucratoare.

Dimensiune: 20x16.5 cm.

Cadoul de la nasi pentru miri poate fi pe urmatoarele culori: bleumarin, visiniu sau negru.

Idei de cadouri asemănătoare