Pahare decorate cu platina pentru nasi Click pe imagine pentru marire

Pahare decorate cu platina pentru nasi

kcc353

Disponibilitate momentan indisponibil

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 19 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 19 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,80 lei.


Pahare de cristal placate cu platina si gravate cu Nasul-Nasa alaturi de numele nasilor, data nuntii si 2 verighete. Un cadou pentru nasi deosebit.

Paharele vin insotite de o cutie de cadou pe care se poate grava un mesaj din partea finilor pentru nasi. Pretul afisat include atat personalizarea paharelor cat si a cutiei de cadou pentru nasi.

Termen de realizare cadou pahare cu platina pentru nasi: 1-2 zile lucratoare

Nota 
2017-05-12

Exceptional

Suntem foarte multumiti de ce am primit. Produse de calitate si promptitudine din partea angajatilor. Multumim si recomand!

  Scrieți-vă părerea!

  Scrie un review
  Pahare decorate cu platina pentru nasi

  Pahare decorate cu platina pentru nasi

  Pahare de cristal placate cu platina si gravate cu Nasul-Nasa alaturi de numele nasilor, data nuntii si 2 verighete. Un cadou pentru nasi deosebit.

  Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

  Informatii personalizare

  loader