Orhidee handmade Click pe imagine pentru marire

Orhidee handmade

cg219 momentan indisponibil

205,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică
Nota medie pentru acest produs
0 / 5
Average: 0 / 5
Bazata pe 0 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 20 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 20 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 8,00 lei.


Orhideea este o planta frumoasa, delicata si pe care ne-am dori-o sa o avem in casele noastre mereu inflorita. Aceasta orhidee este realizata exact in aceasta idee, de a avea mereu o floare proaspata si inflorita.

Orhideea este realizata manual, din margele de nisip pe nuante de bronz si auriu si pietre semipretioase ochi de tigru. Impreuna cu vasul In care este asezata, orhideea are o inaltime de aproximativ 30-35 cm.

Aceasta orhidee handmade poate fi un cadou deosebit pentru o ea: mama, sefa, fiica, sotie, iubit. Pentru o casa noua, casatorie etc.

Aranjamentul floral handmade se poate personaliza printr-un scurt mesaj prin gravura pe o mica placheta din lemn de mahon cu un mesaj de maxim 20-25 cuvinte. Aceasta se ataseza pe una din frunze.

Termen de realizare pentru aceasta orhidee handmade: Daca se afla in stoc este livrata in 1-2 zile lucratoare. La comanda dureaza 5 zile lucratoare.

 

Idei de cadouri asemănătoare