Mini album handmade Le fleuriste Click pe imagine pentru marire

Mini album handmade Le fleuriste

kcc428

Disponibilitate momentan indisponibil

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 15 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 15 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,00 lei.


Album Handmade Le Fleuriste, denumit astfel deoarece se deschide ca o floare si este frumos decorat cu pictura manuala si locuri special destinate pentru 9-10 de poze si 6 mesaje.

Albumul este realizat integral manual din carton special pentru scrapbooking si unele locuri din aceasta, prin pictura handmade. Contine spatii pentru pozele si mesajele dvs pentru cei dragi. Totul se pecetluiesti printr-o fundita din saten si o floare handmade.

Fiind un produs handmade, este totodata si un unicat, reproducerea sa in totalitate fiind practic imposibila.

Se poate atasat un scurt mesaj gravat pe o placheta de lemn.

Albumul este conceput pentru 6 poze de maxim 8x10cm, 1 poza de 9x13 cm si inca 2 poze de 7x9 cm. Albumul poate contine 6 mesaje.

Dimensiuni album: 14 x 16 x 2.5 cm.

Termen de executie pentru acest album: minim 3 zile lucratoare. Va rugam solicitati un termen de livrare inainte de a lansa o comanda pentru acest produs.

Scrie un review
Mini album handmade Le fleuriste

Mini album handmade Le fleuriste

Album Handmade Le Fleurist, denumit astfel deoarece se deschide ca o floare si este frumos decorat cu pictura manuala si locuri special destinate pentru 9-10 de poze si 6 mesaje.