Lumea Graalului, 5 in 1 Click pe imagine pentru marire

Lumea Graalului, 5 in 1

c10 in stoc

40,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Nota medie pentru acest produs
0 / 5
Average: 0 / 5
Bazata pe 0 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 1,60 lei.


Pachet de 4 numere din revista Lumea Graalului, a cate 48pagini fiecare, format 210*280mm, alaturi de 1 CD audio gratuit.

CD-ul contine lucrarea In Lumina Adevarului, vol. I. Formatul audio este MP3. Durata totală a discului: 10 ore si 23 minute.

Lumea Graalului - o alternativa la revistele serioase care isi propun sa ofere cunoastere din diferite domenii ale vietii.

Lumea Graalului se ocupa, intr-o forma ce merita a fi citita, cu probleme legate de conceptia asupra lumii, de religie, stiinta si cercetare, medicina si sanatate, dezvoltare si educatie, cunoastere si cultura, evenimente actuale.

Redactia Lumii Graalului se preocupa sa ofere asupra acestor domenii o imagine vasta, unitara, deschizatoare de drumuri pentru epoca actuala si cea viitoare, in care stiinta si credinta se completeaza reciproc si granitele dintre ele sunt depasite.

Lumea Graalului pune pret pe informatia serioasa, obiectiva si ofera prin diversitatea temelor o alternativa la vederile cu accente unilaterale.

Oferta limitata!
Idei de cadouri asemănătoare