Invitatie rustica gravata pe lemn Click pe imagine pentru marire

Invitatie rustica gravata pe lemn

kcc306

Disponibilitate la comanda

16,50 lei

Acest produs nu se vinde individual. Trebuie sa alegi cel putin 25 cantitate pentru acest produs

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care pot fi schimbate într-un cupon de 0,20 lei.


După multă muncă şi dăruire, Woodnotes a devenit dintr-un simplu gând, o realitate frumoasă iar de acum invitaţiile noastre pe lemn au o nouă casă, doar a lor. Toate modelele le puteţi găsi la această adresă: https://woodnotes.ro/colectia-woodnotes/

Invitatii rustice de nunta gravate
: sunt primele pagini ale unei nunti de poveste, intr-un cadru de natura, cu traditii si noi inceputuri.

Tematica unei nunti rustice la un conac sau castel, a luat amploare in ultimi ani, mirii alegand sa-si petreaca cea mai frumoasa zi intr-un decor idilic, incojurati de natura, cu al sau farmec specific.

Cu gandul la acesti miri, a luat nastere si invitatia de nunta rustica gravata pe lemn, careia i s-au adaugat detalii din panza de iuta infasurata cu sfoara. Invitatii speciale de nunta pecetluite cu o inimioara rosie din carton.

Kadoly.ro va ofera invitatii originale de nunta pentru mirii dornici sa-si surprinda placut viitori participanti la nunta.

Invitatii superbe de nunta pentru un inceput de viata impreuna...

Dimensiuni invitatii de nunta rustice: 15 x 10 x 0.4 cm.

Invitatia este gravate pe plachete de lemn de Mahon 100% natural.

Mahonul este o specie de arbori din regiunea tropicala a Americii. Lemnul sau, de culoare rosiatica, este intrebuintat la confectionarea mobilei de lux.

Comanda minima este de 25 de invitatii gravate.

Termen de realizare invitatii: 14-21 zile lucratoare.

Scrie un review
Invitatie rustica gravata pe lemn

Invitatie rustica gravata pe lemn

Invitatii rustice de nunta gravate sunt inceputul care anunta o nunta de poveste intr-un cadru de natura rustica, cu traditii si noi inceputuri.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader