Invitatie de nunta gravata pe lemn Click pe imagine pentru marire

Invitatie gravata pe lemn Red Heart

kcc290

Disponibilitate la comanda

16,50 lei

Acest produs nu se vinde individual. Trebuie sa alegi cel putin 25 cantitate pentru acest produs

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care pot fi schimbate într-un cupon de 0,20 lei.


După multă muncă şi dăruire, Woodnotes a devenit dintr-un simplu gând, o realitate frumoasă iar de acum invitaţiile noastre pe lemn au o nouă casă, doar a lor. Acest model îl puteţi găsi la această adresă: https://woodnotes.ro/product/invitatie-gravata-pe-lemn-red-heart/

Nota 
2016-08-10

Sunt deosebite

Aceste invitatii sunt cu adevarat ceva deosebit, unic, uimitor. Va miultumesc din suflet pentru rolul care l-ati avut in organizarea nuntii noastre. Va doresc mult succes in viitor si cu siguranta ne vom mai "auzi" si cu alte ocazi :)

  Scrieți-vă părerea!

  Scrie un review
  Invitatie gravata pe lemn Red Heart

  Invitatie gravata pe lemn Red Heart

  O invitaţie de nuntă elegantă, care te cucereşte prin felul ingenios în care se completează armonios gravura cu elementele de decor: inima decupată şi 2 păsărele cu iniţialele mirilor.

  Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

  Informatii personalizare

  loader