Inviatie de nunta gravata pe lemn de nuc Click pe imagine pentru marire

Invitatie de nunta gravata pe lemn de nuc

kcc326

Disponibilitate momentan indisponibil

18,50 lei

Additional information

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care pot fi schimbate într-un cupon de 0,20 lei.


După multă muncă şi dăruire, Woodnotes a devenit dintr-un simplu gând, o realitate frumoasă iar de acum invitaţiile noastre pe lemn au o nouă casă, doar a lor. Toate modelele le puteţi găsi la această adresă: https://woodnotes.ro/colectia-woodnotes/

Invitatii de nunta deosebite, gravate pe lemn de nuc
cu datele nuntii voastre si decorate cu dantela de calitate superioara, totul infasurat intr-o panglica de catifea de culoare maro.

Lemnul de nuc este considerat regele pădurilor datorita posturii viguroase și impozante. Calitatile sale  magistrale il incadreaza intr-o clasa a luxului si al elegantei, lemnul de nuc fiind asociat adesea in termeni superlativi de finete.

Cand oaspeti dvs. vor deschide plicul, cu siguranta se vor intreba daca invitatia este din lemn natural. Vor atinge minutios invitatiile de nunta gravate si apoi vor fi cuprinsi de inconfundabilul miros de lemn. Este o senzatie unica si neasteptata.

Indiferent daca nunta voastra este una eleganta, casual, vintage, moderna sau cu tematica country, va oferim diverse modele de invitatii gravate pe lemn pentru a fi in armonie cu tematica si stilul nuntii. Curiozitatea invitatiilor va fi trezita cu mult timp inainte de fericitul eveniment.

Dimensiuni invitatii nunta: 15x10 cm.

Termen de realizare invitatii: minim 14 zile lucratoare.

Scrie un review
Invitatie de nunta gravata pe lemn de nuc

Invitatie de nunta gravata pe lemn de nuc

Invitatii de nunta deosebite, gravate pe lemn de nuc cu datele nuntii voastre si decorate cu dantela de calitate superioara.

Recent vizualizate

Cadouri din aceasi categorie