In Lumina Adevarului Click pe imagine pentru marire

In Lumina Adevarului

dds01 in stoc

300,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Nota medie pentru acest produs
0 / 5
Average: 0 / 5
Bazata pe 0 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 30 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 30 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 12,00 lei.


O carte care ne poate fi cel mai pretios ghid prin lumea materiala si spirituala - o carte care trebuie citita!

O carte deosebita care raspunde clar intrebarilor nerezolvate ale existentei umane.

Cunoasterea vasta mijlocita in paginile ei il conduce pe cititorul care cauta cu seriozitate, care cantareste si examineaza obiectiv, afara din tot haosul confuziei si a deformarii actuale spre recunoasteri clare.

Corespunzator imaginii Creatiei, asa cum este oferita de Mesajul Graalului, omul este doar oaspete pe acest Pamant. El provine din Imparatia Spirituala, pe care trebuie sa ne-o imaginam mult deasupra Lumii Materiei pamantesti. El a pornit de acolo candva intr-o stare a constiintei inca de germene, pentru a incepe un drum al dezvoltarii prin Lumile Materiale trecatoare, pana jos pe Pamant.

Pentru calatorul prin lumi, acest drum se continua in vietile repetate pe Pamant. Interiorul sau, constiinta lui spirituala se dezvolta, creste si se maturizeaza prin traire, prin experienta.
Aceasta este conditia pentru drumul inapoi si pentru telul drumului dezvoltarii: el poate si ar trebui sa intre din nou ca eu-spiritual deplin constient in vesnicia Imparatiei Spirituale si astfel sa ajunga in "Paradis".

Trei volume, format 143*204, 1155 pagini.

Idei de cadouri asemănătoare