Glob personalizat Craciun in familie Click pe imagine pentru marire

Glob personalizat Craciun in familie

kcc484

Disponibilitate in stoc

85,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 1,60 lei.


Glob de Craciun personalizat pentru intreaga familie! Pictura este realizata astfel incat fiecare membru al unei familii isi are trecut numele pe unul din sosetele specifice perioadei de Craciun.

Globul este din sticla, avand dimensiunea de 10 cm si este pictat manual cu simpaticele sosete decorative pentru cadourile de Craciun.

Globul se poate personaliza cu numele membrilor unei familii si mesajul: Craciunul familiei + numele familiei si anul sau Craciun fericit Familia + nume.

Acesta vine ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou rosie.

Termen de realizare cadou Craciun glob pictat manual: 1-2 zile lucratoare.

Scrie un review
Glob personalizat Craciun in familie

Glob personalizat Craciun in familie

Glob de Craciun personalizat pentru intreaga familie! Pictura este realizata astfel incat fiecare membru al unei familii isi are trecut numele pe unul din sosetele speficice perioadei de Craciun.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader