Cutie handmade Cadou pentru iubita Click pe imagine pentru marire

Cutie handmade Cadou pentru iubita

kcc370 in stoc

145,00 lei

Additional information

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,80 lei.


Nota medie pentru acest produs
0 / 5
Medie : 0 / 5
Bazata pe 0 pareri clienti.

Cutie de piele handmade in culori pastel, in interiorul careia se gaseste o placheta in forma de inima gravata cu un mesaj pentru iubita/sotie.

Un cadou personalizat pentru iubita sau sotie care va trezi in sufletul acesteia doar sentimente de iubire si apreciere fata de sot sau iubit.

Un mod minunata de a va arata dragostea printr-un cadou personalizat pentru iubita, unic prin felul in care a fost realizat.

Idee de mesaj cadou personalizat pentru iubita: "La multi ani, draga mea!
Priveste această zi ca pe o nouă pagină din povestea noastră de viată, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an care vine. Pentru dragostea, fericirea, sfaturile intelepte, ce mi le-ai dezvăluit cu atâta răbdare, pentru inima ta blandă si generoasă care mă inspiră, iti multumesc si te iubesc mult!"

Dimensiune cutie piele handmade cu mesaj pentru iubita: 13 x 17 x 2,5cm.

Termen de personalizare cadou: 1-2 zile lucratoare.

Datorita materialelor folosite si a faptului ca este realizat manual, acest produs nu va putea fi reprodus identic. Florile si interiorul fiind posibil sa difere ca si culoare, structura pastrandu-se mereu!

Nu exista review-uri inca

Cutie de piele handmade in culori pastel, in interiorul careia se gaseste o placheta in forma de inima gravata cu un mesaj pentru iubita/sotie.

Scrie un review

Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 
Cadouri asemănătoare