Cutie de bijuterii din lemn personalizata Click pe imagine pentru marire

Cutie de bijuterii din lemn personalizata

kcc528

Disponibilitate momentan indisponibil

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 16 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 16 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,20 lei.


Cutie mare de bijuterii din lemn masiv personalizata printr-un mesaj. Caseta pentru bijuterii este alcatuita din 2 sertare si spatii pentru inele, ceas si diverse bijuterii.

Pe partea din fata a cutiei se poate personaliza un mesaj de sufler, devenind astfel un minunat cadou pentru mama, prietena, sefa, iubita, nasa etc. In compartimentul principal se afla si o oglinda.

Idee de mesaj cadou pentru sotie cutie de bijuterii personalizata: Cel mai frumos accesoriu al unei femei e acel zambet care i se zareste in fiecare miscare firava, in fiecare tresarire a inimii si in fiecare mladiere usoara a trupului + initiala incadrata in coronita.

Se poate personaliza si cu un alt mesaj fara alte costuri.

Culori: Maro sau alb. Dimensiune: 20.5x13x10.

Termen de personalizare cadou pentru femei caseta bijuterii personalizata: 1-2 zile lucratoare.

Scrie un review
Cutie de bijuterii din lemn personalizata

Cutie de bijuterii din lemn personalizata

Cutie mare de bijuterii din lemn masiv personalizata printr-un mesaj. Caseta de bijuterii este alcatuita din 2 sertare si spatii pentru inele, ceas sidiverse bijuterii.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader