Copacul cunoasterii pictat manual pe lemn Click pe imagine pentru marire

Copacul cunoasterii pictat manual pe lemn

kcc514

Disponibilitate in stoc

325,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 32 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 32 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 6,40 lei.


Copac al cunoasterii, simbol al prieteniei si al aprecierii care poate fi daruit unei persoane dragi din viata dvs. pentru a le arata cat de mult inseamna pentru dvs.

Cadoul este pictat manual pe o felie din lemn, cu diverse cuvinte care descriu perfect calitatiile unei persoane deosebite.

Acesta se poate daruit unui profesor, doamnei diriginte, unui prieten, sef, coleg, cadou de pensionare etc.

Se personalizeaza cu o limita de 16 insusiri, pictate pe 16 crengi ale copacului iar in partea de jos, se poate adauga un scurt mesaj de maxim 15 cuvinte.

Termen de realizare cadou pictat pe lemn: 3-4 zile lucratoare.

Dimensiune cadou: 30x20 cm.

Scrie un review
Copacul cunoasterii pictat manual pe lemn

Copacul cunoasterii pictat manual pe lemn

Copac al cunoasterii, simbol al prieteniei si al aprecierii care poate fi daruit unei persoane dragi din viata dvs pentru a le arata cat de mult inseamna pentru dvs.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader