Cadouri barbati 380 produse

Cadouri barbati

Cadouri pentru el: iubit, sot, tata, sef, coleg...

Kadoly creează cadouri pentru bărbați, personalizate prin pictură manuală sau gravură laser, pentru diverse ocazii. Dacă se apropie ziua lui de naștere, Ziua Îndrăgostiților, o aniversare, Crăciunul etc și sunteți în căutarea unor cadouri pentru el, nu neglijați să țineți cont de un aspect important: cadoul ales trebuie să reflecte cât mai bine personalitatea și stilul bărbatului.

Pentru a alege un ideal cadou pentru bărbati, doamnele petrec minute, ore, zile-n șir pentru a găsi acel ceva extraordinar, menit să exprime mai frumos decat un ansamblu de cuvinte cât înseamnă EL.

Alese cu multă grijă și atenție la detalii, cadourile personalizate pentru bărbați vor vorbi pentru dumneavoastră și vă vor ajuta să vă exprimați sentimentele de iubire sau respect față de aceștia. Într-o asemenea situație, într-adevăr, cuvintele sunt de prisos...

Subcategorii

  • Cadouri pentru sef

    Cadouri pentru sef, manager, director

    Pentru a va arata aprecierea fata de leaderul echipei la diverse ocazii, Kadoly va ofera cadouri personalizate pentru sef, cadouri elegante si clasice menite sa fortifice legatura dintre colegi si sefi.

    Un excelent cadou pentru sef de ziua sa poate fi o placheta gravata cu un mesaj de apreciere asezata intr-o cutie de piele. Un cadou de apreciere emotionant pentru cel mai bun sef din partea unui colectiv. De asemenea cu ocazia pensionarii, o sticla de sampanie pictata cu un mesaj va fi mereu un cadou apreciat de pensionare pentru sef.

    Un sef va aprecia mereu loialitatea si cuvintele de recunostinta venite din partea echipei sale, iar noi ne dorim sa realizam pentru dvs. acele cadouri pentru sef memorabile, care vor dainui in timp pe biroul si in amintirea "celui mai bun sef".

  • Cadouri pentru sot

    Pentru a pune in cuvinte dragostea unei sotii pentru sotul ei la fiecare aniversare speciala, va propunem cadouri pentru sot deosebite, lucrate cu atentie pentru detalii, timp si dedicare, astfel ca el sa ramana cu o amintire de neuitat.

    Fie ca este pentru ziua de nastere a sotului sau o aniversare a casatoriei, un cadou personalizat pentru el, ii va arata intotdeauna cat de mult inseamna in viata sotiei.

    Printre cadourile cele mai aprecieate pentru sot, mentionam plachetele inscriptionate cu declaratii de dragoste, urari de sanatate si multumire pentru viata petrecuta impreuna. Acestea sunt asezate in cutii speciale din piele sau catifea ce pot fi asezate oriunde in casa.

    Iar daca o casnicie este precum vinul, mai buna cu fiecare an ce trece, un vin personalizat cu 2 pocale din cristal pe care se pot scrie numele celor 2 soti, este cadoul ideal pentru a celebra dragostea ce va leaga. Si pentru ca ne place vinul, acesta poate fi si intr-o cutie de lemn cu accesorii personalizata cu mesaj.

    Pentru barbatul pasionat de gadgeturi puteti regasi o gama variata de cadouri unice in tara, cum ar fi Lampa Solius tip carte care lumineaza pana la 8 ore, glob pamantesc sau luna care leviteaza in aer.

    Meseria si hobbiurile unui barbat sunt importante pentru el iar cadourile pentru sot de la Kadoly le acorda valoarea cuvenita. Va oferim cadouri pentru pescar, cadou vanator, cadouri pensionare pentru sot, cadou pentru politist sau medic.

  • Cadouri pentru iubit

    Ziua iubitului, Valentine`s Day sau orice alta ocazie - constituie tot atatea motive de a-l sarbatori pe cel iubit.

    Gasirea cadoul potrivit pentru iubit poate fi uneori o operatiune dificila, care implica mult timp in explorarea si vizualizarea posibililor cadouri, si implicit, alegerea cadoului perfect.

    Cadouri gen diplome, cutii organizator de ceasuri sau ochelari, seturi de portofel-curea din piele, sticle de vin pictate se pot potrivi oricarei personalizati. In plus, recomandam personalizare oricarui cadou cu un mesaj gravat sau mesaj pictat, care poate conferi un plus, un inteles oricarui cadou.

  • Cadouri pentru tata

    Zilele de nastere sunt mereu un prilej de a primi felicitari si urari de bine. Pentru tata, figura iubitoare si puternica din familie, prietenul adevarat, persoana pe care o apreciem cel mai mult, nu este o sarcina usoara de a gasi cadoul care sa ii mearga la inima. Am putea darui, cu multa dragoste, cadouri utile sau cu inteles. Spre exemplu, cadouri cu mesaj gravat, gen diploma in cutiuta de plus sau de piele, handmade; portofel cu initialele tatalui si un scurt mesaj de suflet la interior; o borseta, o servieta sau geanta de calatorie, pe care o personalizam cu initialele tatalui si un scurt mesaj; seturi de vin sau whisky pictate manual cu mesaj sau cutii de ceasuri inscriptionate cu un scurt mesaj gravat. Si lista continua...

  • Cadouri pentru bunic

    Un cadou pentru bunic trebuie sa exprime iubire, apreciere, respect. Dar si dorinta de a face o bucurie bunicului.

    Cadourile pentru bunic pot fi cadouri gen diplome gravate, in cutiute de plus sau in cutiute handmade; portofel de piele, personalizat cu un scurt mesaj si initialele bunicului; un toc de ochelari din piele, perosonalizat cu initialele bunicului, o sticla de vin vechi, pictata manual si personalizata cu un scurt mesaj; tablou pictat manual cu copacul intelecpiunii; gentuta de piele personalizata prin gravura cu initialele bunicului s.a.m.d.

    Cine nu are un bunic, sa si-l cumpere - am spune noi, parafrazand un citat renumit...

  • Cadouri pentru prieten
    Prietenul la nevoie se cunoaste; prietenul bun te intelege si te ajuta intr-un sens mai larg decat cel pamantesc.

    Astfel, un cadou pentru un prieten, prin personalizarea cu mesaj, cu o urare plina de inteles, cu un sfat, capata un sens mai profund. Un cadou gen diploma, cu mesaj gravat, o sticla de vin pictata cu mesaj, o borseta de piele sau un portofel, care se pot personaliza prin gravura, o cutie organizator de ceasuri sau ochelari, un semn de carte personalizat cu mesaj - iata cateva idei de cadouri pentru prietenul barbat.

    In concluzie, cadourile pentru prieten sunt acele cadouri care ii pot fi dragi sau utile.