Cadou penru nasi pictat cu Flori de Frezie Click pe imagine pentru marire

Cadou pentru nasi pictat cu Flori de Frezie

kcc521

Disponibilitate in stoc

195,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 19 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 19 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,80 lei.


Ceas pictat manual cadou din partea finutului/finutei pentru nasii de botez. Un cadou inspirat ce va deveni o amintire pretioasa odata cu trecerea timpului.

Ceasul se poate picta si cu alte tipuri de flori sau in alte culori, fara costuri suplimentare.

Idee de mesaj cadou pentru nasii de botez: Dragii mei nasi + nume, Va multumesc ca ati fost alaturi de mine la primirea Afantului Botez si ati devenit parintii mei spirituali. CU drag finutul/finuta + nume.

Odata schimbat mesajul, aceasta poate devenit un cadou potrivit pentu orice ocazie: nunta, pensionare, cununie, profesoara, zi de nastere.

Dimensiune ceas pictat manual cu frezii: 30 cm. Termen de personalizare ceas cadou de botez: 1-2 zile lucratoare.


Scrie un review
Cadou pentru nasi pictat cu Flori de Frezie

Cadou pentru nasi pictat cu Flori de Frezie

Ceas pictat manual cadou din partea finutului/finutei pentru nasii sai de botez. Un cadou inspirat ce va deveni o amintire pretioasa odata cu trecerea timpului.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader