Cadou pensionare pentru coleg Click pe imagine pentru marire

Cadou pensionare pentru coleg

kcc63 in stoc

185,00 lei

Additional information

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 18 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 18 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,60 lei.


Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Medie : 5.0 / 5
Bazata pe 4 pareri clienti.

Un cadou personalizat menit sa celebreze o zi importanta in viata unui coleg sau prieten: ziua pensionarii. Placheta gravata cu un mesaj emotionant, intr-o eleganta cutie de catifea albastra.

Idee de mesaj cadou de pensionare: "Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viata si intelepciunea unui nou inceput. Felicitari pentru o cariera deosebita. Va dorim ca pensia sa fie mai frumoasa decat v-ati imaginat-o vreodata, iar anii ce urmeaza sa fie sanatosi si fericiti!"
sau:
"Felicitari pentru o cariera deosebita! Ne-ai demonstrat de nenumarate ori ca prietenia, compasiunea si sustinerea sunt atribute ce nu se pot detasa de colegialitate. Intr-un profesionist de exceptie, vegheaza intotdeauna un om cu o inima mare, un om cu personalitatea frumoasa, iar personalitatile frumoase nu se pensioneaza niciodata. Iti dorim ani multi si frumosi, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi."

Placuta poate fi personalizata si cu mesajul dvs., fara costuri suplimentare.

Cutiuta de plus in pozitie inchisa are urmatoarele dimensiuni: 20.5x16.5x3.5 cm.

Termen de personalizare cadou pensionare coleg: maxim 2 zile lucratoare.

Cadouri asemănătoare