Cadou nunta Invitatie inramata Click pe imagine pentru marire

Cadou nunta Invitatie inramata

kcc344

Disponibilitate momentan indisponibil

155,00 lei

Additional information

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 15 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 15 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,00 lei.


Invitatie de nunta creata cu datele mirilor si gravata pe lemn asezata apoi intr-o rama foto de lemn, si aceasta gravata cu un mesaj- un cadou de nunta unic.

Un cadou de nunta inedit pentru a pastra amintirea nuntii in cel mai frumos mod - printr-o o invitatie de nunta din lemn de tei creata special cu datele mirilor, ziua, ora si locul in care a avut loc evenimentul, asezata intr-o rama de lemn pentru a putea fi pastrata in casa.


Rama de lemn se graveaza cu un mesaj spre exemplu: "The day that time stood still/Ziua in care timpul a stat pe loc"+ numele mirilor si data nuntii.

Acest cadou emotionant poate fi daruit ca si cadou de nunta mirilor, cadou aniversare de nunta sau cadou pentru sot/sotie.

Termen de realizare cadou invitatie nunta in rama foto de lemn: 2-3 zile lucratoare.

Scrie un review
Cadou nunta Invitatie inramata

Cadou nunta Invitatie inramata

Invitatie de nunta creata cu datele mirilor si gravata pe lemn asezata apoi intr-o rama foto de lemn, si aceasta gravata cu un mesaj- cadou de nunta unic

Recent vizualizate

Cadouri din aceasi categorie