Cadou Invatatoare Sfarsit An Scolar Click pe imagine pentru marire

Cadou Invatatoare Sfarsit de An Scolar

kcc508

Disponibilitate in stoc

185,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 18 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 18 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,60 lei.


Un cadou pentru invatatoare pentru a fi daruit la sfarsitul anului scolar. Un mod special de a incheia perioada primilor ani de invatatura sub indramarea doamnei invatatoare.

Pe placheta din aluminiu se graveaz un mesaj de suflet din partea copiilor si a famililor acestora pentru a-i multumi doamnei invatatoare pentru dragostea, indrumarea, grija si rabdarea de care a dat dovada in decursul anilor.

Cadoul se poate personaliza cu mesajul din imagine, schimbadu-se doar numele invatatoarei si semnatura copiilor sau se poate personaliza cu mesajul dvs. propriu, fara alte costuri suplimentare.

Culori disponibile pentru cadou invatatoare/ educatoare/diriginta: visiniu, negru, bleumarin.

Dimensiune: 20x16.5 cm.

Termen de realizare cadou gravat diploma invatatoare: 1-2 zile lucratoare.


Scrie un review
Cadou Invatatoare Sfarsit de An Scolar

Cadou Invatatoare Sfarsit de An Scolar

Un cadou pentru invatatoare pentru a fi daruit la sfarsitul anului scolar. Un mod special de a incheia perioada primilor ani de scoala sub indramarea doamnei invatatoare.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader