Cadou intalnire 10 ani dupa absolvirea facultatii Click pe imagine pentru marire

Cadou intalnire 10 ani dupa absolvirea facultatii

kcc480

Disponibilitate in stoc

185,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 18 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 18 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,60 lei.


Placheta gravata tip diploma de apreciere pentru profesori, oferita la intalnirea de 10, 20, 30 de ani de la absolvirea liceului sau a facultatii.

Un Cadou special creat pentru profesorii de suflet ai unei generatii de elevi, care ajunsi la maturitate doresc sa le multumesca pentru indrumarea daruita pe bancile scolii.

Idee de mesaj cadoi personalizat profesor/diriginta: Domnului/Doamnei Profesor...+ Nume,
Va dorim ani buni, frumosi, cu succese depline, amintiri frumoase si sanatate multa! " Un profesor are impact asupra eternitatii; el nu poate niciodata spune unde se opreste influenta lui". ( Henry Brooks Adams) + semnatura in carticica.

Dimensiune cadou recunostinta profesor/diriginte: 20x15.5 cm.

Culori disponibile: Bleumarin, Visiniu, Negru.

Termen de realizare cadou gravat diriginte: 1-2 zile lucratoare.

Scrie un review
Cadou intalnire 10 ani dupa absolvirea facultatii

Cadou intalnire 10 ani dupa absolvirea facultatii

Placheta gravata tip diploma de apreciere pentru profesori, oferita la intalnirea de 10, 20, 30 de ani de la absolvirea liceului sau a facultatii. Cadou special pentru profesorii de suflet ai unei generatii de elevi.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader