Cadou inima cu mesaj pentru invatatoare Click pe imagine pentru marire

Cadou inima cu mesaj pentru invatatoare

kcc896 in stoc

195,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 1 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 19 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 19 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 7,60 lei.


O inima mare pentru doamna invatatoare - un cadou frumos si sensibil de sfarsit de an, care negresit va emotiona pe doamna. Acest cadou personalizat este o combinatie perfecta intre eleganta unui cadou handmade si personalitatea unui cadou gravat.

Cutie din piele ecologica, realizata handmade, cu detalii din dantela si flori din material textil, careia i se ataseaza o placheta in forma de inima, imbracata in piele ecologica si gravata cu un mesaj special.

Idee de mesaj personalizare cadou invatatoare:
"“Uneori, oamenii pleacă, dar pe solul inimii noastre rămân pașii lor: experiențe, amintiri, iubiri, sentimente.” (L. E. Niculicea)
Doamna învățătoare
[nume]
Să ții în palmă sufletul unui copil este cu siguranță un privilegiu. Să fii important în viața unui copil este un dar divin! Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim. O să vă spunem doar: Vă mulțumim!
Cu drag și respect,
[clasa și promoția]'

Pentru cea care v-a fost alaturi in anii de scoala am realizat acest cadoul de suflet din piele alba ecologica. Cadoul pentru diriginta este decorat cu dantela si flori, inchiderea realizandu-se cu  saten si organza.

Dimensiuni cadou sfarsit de an scolar: 21x17.5 cm.

Idei de cadouri asemănătoare