Cadou de Pensionare pentru Sef Click pe imagine pentru marire

Cadou de Pensionare pentru Sef

kcc334 in stoc

195,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică
Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 23 ratings and 21 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 19 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 19 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 7,60 lei.


Cutie de piele realizata manual in interiorul careia se afla o placheta gravata cu un mesaj de apreciere din partea echipei- un cadou pentru sef de neuitat.

Fie ca doriti sa-i oferiti sefului un cadou de pensionare unic sau un cadou de aniversare sef, acest set elegant alcatuit dintr-o cutie din piele albastra realizata handmade si decorata la exterior cu initialele sefului gravate pe lemn de nuc, este cu siguranta alegerea ideala pentru un cadou original pentru sef.

Idee mesaj pentru sef: "Domnului [ numele sefului]
"Felicitari pentru o cariera deosebita! Ne-ai demonstrat de nenumarate ori ca prietenia, compasiunea si sustinerea sunt atribute ce nu se pot detasa de colegialitate. Intr-un profesionist de exceptie, vegheaza intotdeauna un om cu o inima mare, un om cu personalitatea frumoasa, iar personalitatile frumoase nu se pensioneaza niciodata. Iti dorim ani multi si frumosi, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi."

Semnatura [numele echipei]"


Cadoul poate fi asezat pe biblioteca sau birou captand privirea prin detaliile atent lucrate si mesajul de apreciere ales cu grija din partea echipei.

Dimensiune cutie piele ecologica: 20.5x17.5 cm.

Termen de realizare cadou pentru sef handmade: 1-2 zile lucratoare.

Idei de cadouri asemănătoare