Borcanel cu bunati personalizat Click pe imagine pentru marire

Borcanel cu bunatati personalizat

kcc500

Disponibilitate in stoc

135,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 13 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 13 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,60 lei.


Borcanel din sticla pictat manual cu membrii unei familii iar pe spate personalizat cu un scurt mesaj. Un cadou foarte simpatic in care se pot depozita prajiturele sau bomboane.

Cadoul poate fi oferit unui cuplu tanar la inceput de drum, mamei ca si cadou de 8 martie sau zi de nastere, cadou pentru nasi sau pentru bunici.

Pe partea din fata se picteaza membrii famileii cu nume iar pe partea din spate un foarte scurt mesaj de genul: "Bornanelul cu bunatati al familiei...+ nume".

Dimensiune borcanel personalizat cadou el si ea: 16 cm.

Termen de realizare cadou pentru nasi: 1-2 zile lucratoare.

Scrie un review
Borcanel cu bunatati personalizat

Borcanel cu bunatati personalizat

Borcanel din sticla pictat manual cu membrii unei familii, iar pe spate, personalizat cu un scurt mesaj. Un cadou foarte simpatic in care se pot depozita prajiturele sau bomboane.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader