Bonsai semipretioase cadou pentru nasi de baietel Click pe imagine pentru marire

Bonsai semipretioase cadou nasi de baietel

kcc984 in stoc

195,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică
Nota medie pentru acest produs
0 / 5
Average: 0 / 5
Bazata pe 0 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 19 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 19 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 7,60 lei.


Cadou de suflet de la finut pentru nasi, bonsai cu pietre semipretioase cu diverse proprietati benefice ce atrag iubirea, linistea, protectia si prosperitatea in casa nasilor.

Pomisorul este realizat manual cu pietre semipretioase de Ametist, Cuart fumuriu, Prehnit si se poate personaliza cu un mesaj gravat pe o placheta de lemn si atasat pe una din ramurele.

Prehnitul este un cristal asociat cu serenitatea si cu iubirea neconditionata. Energia acestuia este una foarte delicata. Cu ajutorul acestui cristal vei fi intotdeauna pregatit(a) pentru ceea ce urmeaza sa vina in viata ta. Contribuie la inchiderea campului auric cu ajutorul unui scut de protectie divina.

Ametistul are un rol de protectie, fiind o piatra cu o rezonanta spirituala ridicata. Invoca un calm natural si protejeaza de energiile negative din jurul nostru.

Cuartul fumuriu are un extrordinar rol protector, creeaza o protectie impotriva pericolelor de natura fizica, psihica si energetica. Reverseaza efectul gandurilor negative. Aduce noroc, intelepciune, prosperitate.

Avand toate aceste proprietati este un bonsai perfect pentru a fi daruit nasilor, noii parinti spirituali ai copilului dvs.

Dimensiune: 25-27 cm.

Materiale folosite: pietre semipretioase, sarmulita decorativa, ipsos, suport ciment, vopsea pe baza de apa.

Termen de personalizare: 1-2 zile lucratoare.

Idei de cadouri asemănătoare