Aniversare 50 ani de casatorie Click pe imagine pentru marire

Aniversare 50 ani de casatorie

kcc142

Disponibilitate in stoc

305,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 30 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 30 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 6,00 lei.


Timpul trece, usor dar frumos iar 50 de ani de casnicie vin, isi aplauda sarbatoritii si trec...

Acesta nu este un motiv de intristare ci unul menit sa fie sarbatorit…caci timpul le-a oferit de toate, amintiri, clipe furate, zambete colorate, matase, vise perlate,  aur si argint!

 

Ce putem noi face este sa inchinam un pahar de sampanie, sa ne inclinam in fata dragostei lor si sa le spunem din toata inima „sa va tina cat mai mult”!

Un cadou deosebit...pentru un cuplu de aur.

Cadoul contine o sampanie spumant Deinhard si doua pahare cu piciorusele impletite, intr-o cutie de cadou cu saten la interior. Sampania este Deinhard Medium Dry, 750ml.

Idee de mesaj cadou personalizat: "Nimic nu e mai frumos ca dragostea, nimic mai puternic, mai inaltator, nimic mai cuprinzator, nimic mai fericit, mai plin, mai bun... in cer sau pe pamant."

Cadoul se poate personaliza cu mesajul dvs pe sticla, iar pe talpa paharelor se pot trece numele sarbatoritilor.

Termen de personalizare cadou: 2 zile lucratoare.

 

Scrie un review
Aniversare 50 ani de casatorie

Aniversare 50 ani de casatorie

Cadou pentru nunta de aur: timpul trece, usor dar frumos iar 50 de ani de casnicie vin, isi aplauda sarbatoritii si trec.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader