Album handmade Togetherness Click pe imagine pentru marire

Album handmade Togetherness

kcc414

Disponibilitate momentan indisponibil

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 25 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 25 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 5,00 lei.


Album handmade cadou pentru nunta sau cadou pentru iubit/a, decorat cu flori albe si pagini pictate manual in care dvs. va puteti adauga pozele sau mesajele. Coperta albumul se poate personaliza prin gravura cu nume, data sau un scurt mesaj.

Albumul este realizat din material rezistent de carton si decorat la interior prin pictura si flori, totul realizat manual. Aceasta poate fi daruit cu ocazia diverselor zile speciale din viata cuiva drag, in special pentru un cuplu de viitori miri.

Dimensiune album handmade pentru el si ea: 21x21x5 cm.

Dimensiune pozelor potrivite pentru acest album este de 9x12 cm sau 10x15 cm. Se pot adauga minim 30 de poze.

Termen de realizare album handmade cadou nunta: depinzand de complexitatea albumului timpul de realizare variaza, minum 10 zile.

Albumul handmade este unicat, aceasta se poate reproduce insa niciodata exact la fel. Daca aveti preferinte legate de culoare, tematica, flori acestea se vor respecta pe cat posibil.

Nota 
2017-02-24

ALBUM HANDMADE TOGETHERNESS

ESTE SUPERB! SPER CA SI CELOR CARORA IL VOI DARUI, SA FIE LA FEL DE INCANTATI.
MULTUMESC DIN SUFLET!
CAMELIA BORANGIC

  Scrieți-vă părerea!

  Scrie un review
  Album handmade Togetherness

  Album handmade Togetherness

  Album handmade cadou pentru nunta sau cadou pentru iubit/a, decorat cu flori albe si pagini pictate manual in care dvs. va puteti adauga pozele sau mesajele. Coperta albumul se poate personaliza.

  Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos.

  Informatii personalizare

  loader