Album handmade Togetherness Click pe imagine pentru marire

Album handmade Togetherness

kcc414 momentan indisponibil

265,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 26 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 26 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 10,40 lei.


Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 2 pareri clienti.

Album handmade cadou pentru nunta sau cadou pentru iubit/a, decorat cu flori albe si pagini pictate manual in care dvs. va puteti adauga pozele sau mesajele. Coperta albumul se poate personaliza prin gravura cu nume, data sau un scurt mesaj.

Albumul este realizat din material rezistent de carton si decorat la interior prin pictura si flori, totul realizat manual. Aceasta poate fi daruit cu ocazia diverselor zile speciale din viata cuiva drag, in special pentru un cuplu de viitori miri.

Dimensiune album handmade pentru el si ea: 21x21x5 cm.

Dimensiune pozelor potrivite pentru acest album este de 9x12 cm sau 10x15 cm. Se pot adauga minim 30 de poze.

IMPORTANT: Fieacare album foto este realizat cu multa dragoste si atentie, pana in cel mai mic detaliu, astfel fiecare este unic. Pozele sunt cu caracter informativ pentru a se vedea structura albumului si amanuntele despre decor insa este imposibil a se reproduce fiecare nuanta intru-totul... si consideram ca acest lucru face partea din farmecul acestor cadouri :).

Ne putem consulta in privinta culorilor/tematicii insa rugam din suflet sa ni se dea mana libera in realizarea sa, astfel rezultatul este intotdeauna unul cu totul si cu totul special.

Termen de realizare cadou handmade aniversare nunta: minim 8 zile lucratoare. Va rugam sa solicitati un termen de realizare inainte de a finaliza comanda.

Idei de cadouri asemănătoare