Album Handmade Impreuna Click pe imagine pentru marire

Album Handmade Impreuna

ah16 Acest produs nu se mai afla in stoc

265,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 26 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 26 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 10,40 lei.


Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 2 pareri clienti.

Album foto handmade realizat pentru un cuplu care isi incepe drumul in viata, ea si el, impreuna.

Albumul este de 21.5x21.5 cm, contine 6 pagini pentru poze si mesaje si alte 10 inserturi cu spatii pentru poze si mesaje. Se pot adauga in jur de 30 de poze in acest album handmade.

Albumul este realizat din carton decorat cu hartie speciala pentru scrapbooking, cu dantela, saten, charmuri metalice si flori de carton si organza.

Coperta albumului se poate personaliza cu un scurt mesaj si/sau numele partenerilor si o data.

IMPORTANT: Fieacare album foto este realizat cu multa dragoste si atentie, pana in cel mai mic detaliu, astfel fiecare este unic. Pozele sunt cu caracter informativ pentru a se vedea structura albumului si amanuntele despre decor insa este imposibil a se reproduce fiecare nuanta intru-totul.... si consideram ca acest lucru face partea din farmecul acestor cadouri :).

Ne putem consulta in privinta culorilor/tematicii insa rugam sa ni se dea mana libera in realizarea sa, astfel rezultatul este intotdeauna unul cu totul si cu totul special.

Termen de realizare album handmade: minim 8 zile lucratoare. Va rugam sa solicitati un termen de livrare inainte de a lansa o comanda pentru acest cadou handmade.

Idei de cadouri asemănătoare