Album handmade Cadou de Craciun Click pe imagine pentru marire

Album handmade Cadou de Nunta

kcc379 momentan indisponibil

265,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 26 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 26 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 10,40 lei.


Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 4 pareri clienti.

Album handmade cadou de nunta sau aniversare nunta, realizat din carton artistic, material textil, dantela, flori din saten si organza, pentru a crea un frumos spectacol vizual de culori si gingasie.

In interiorul albumului se regasesc pagini pictate manual si buzunarele special create pentru mesaje sau pozele dvs. Se pot adauga un minim de 30 de poze de 9x12 cm sau 10x15 cm.

Albumul handmade pentru nunta are dimensiunea de 21x21x5 cm..

Coperta se poate personaliza numele partenerilor si o data.

IMPORTANT: Fieacare album foto este realizat cu multa dragoste si atentie, pana in cel mai mic detaliu, astfel fiecare este unic. Pozele sunt cu caracter informativ pentru a se vedea structura albumului si amanuntele despre decor insa este imposibil a se reproduce fiecare nuanta intru-totul... si consideram ca acest lucru face partea din farmecul acestor cadouri :).

Ne putem consulta in privinta culorilor/tematicii insa rugam sa ni se dea mana libera in realizarea sa, astfel rezultatul este intotdeauna unul cu totul si cu totul special.

Termen de realizare cadou handmade aniversare nunta: minim 8 zile lucratoare. Va rugam sa solicitati un termen de realizare inainte de a finaliza comanda.

Idei de cadouri asemănătoare