Album handmade de Botez Click pe imagine pentru marire

Album de Botez pentru Fetita

kcc419

Disponibilitate in stoc

265,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 26 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 26 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 5,20 lei.


Album foto de botez personalizat, realizat handmade prin decor in nuante de roz pal, crem si rosu, si flori din material. Totul pentru a pastra intr-un mod cat mai placut amintirile de la botezul fetitei sau a baiatului dvs.

Acest album a fost realizat in culori specifice pentru o fetita. Poate fi daruit nasilor de botez sau cadou din partea nasilor pentru fetita si familia sa.

Coperta albumului poate fi personalizata cu nume si/sau un scurt mesaj.

Dimensiune album handmade pentru botez fetita: 21x21x5 cm.

IMPORTANT:
Fiecare album foto este realizat cu mult drag si atentie, pana in cel mai mic detaliu, astfel fiecare este unic. Pozele sunt cu caracter informativ pentru a se vedea structura albumului si amanuntele despre decor insa este imposibil a se reproduce fiecare nuanta intru-totul... si consideram ca acest lucru face partea din farmecul acestor cadouri :).

Ne putem consulta in privinta culorilor/tematicii insa rugam ni se dea mana libera in realizarea sa, astfel rezultatul este intotdeauna unul cu totul si cu totul special.

Termen de realizare cadou handmade botez fetita bebe: minim 8 zile lucratoare. Va rugam sa solicitati un termen de realizare inainte de a finaliza comanda.
Scrie un review
Album de Botez pentru Fetita

Album de Botez pentru Fetita

Album de botez personalizat, realizat handmade prin pictura in nuante de roz pal, crem si rosu, si flori din material. Totul pentru a pastra intr-un mod cat mai placut amintirile de la botezul fetitei sau a baiatului.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

Informatii personalizare

loader