Album handmade de Botez Click pe imagine pentru marire

Album de Botez pentru Fetita

kcc419

Disponibilitate momentan indisponibil

215,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 21 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 21 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 4,20 lei.


Album de botez personalizat, realizat handmade prin pictura in nuante de roz pal, crem si rosu, si flori din material. Totul pentru a pastra intr-un mod cat mai placut amintirile de la botezul fetitei sau a baiatului dvs.

Acest album a fost realizat in culori specifice pentru o fetita, insa la cerere si fara alte costuri, albumul poate fi realizat si pentru botezul unui baietel. In acest caz, daca se doreste, culorile pot fi diferite.

Coperta albumului poate fi personalizata cu nume si/sau un scurt mesaj.

Dimensiune album handmade pentru copii: 16x16 cm.

In acest album foto se pot adauga aproximativ 30 de poze. Exista locuri speciale in care va puteti scrie gandurile pentru bebe sau pentru familia sa.

Dimensiune pozelor nu ar trebui sa depaseasca 9x13 cm, pentru a se vedea decorul de pe fiecare pagina in parte.

Deoarece ne dorim ca dvs. sa primiti un cadou inedit, termenul de realizare poate varia, de aceea va rugam sa ne acordati un minim de 7-14 zile lucratoare pentru realizarea sa.

Scrie un review
Album de Botez pentru Fetita

Album de Botez pentru Fetita

Album de botez personalizat, realizat handmade prin pictura in nuante de roz pal, crem si rosu, si flori din material. Totul pentru a pastra intr-un mod cat mai placut amintirile de la botezul fetitei sau a baiatului.

Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos.

Informatii personalizare

loader