Arborele vieții - Pomisori handmade din pietre semipretioase

Arborele vieții - Pomisori handmade din pietre semipretioase

Arborele vieții a devenit un arhetip, regăsit în toate culturile ca simbol spiritual și filozofic.

Semnificația sa este înrădăcinată în natura de stabilitate, permanență și armonie. Rădăcinile unui copac pătrund adânc în sol, hrănindu-se din materia Pământului și crengile ajung tot mai sus, ca și cum ar atinge luna, stelele și cerul. Ramurile sale se răspândesc larg, departe, protejând și oferind adăpost. Semințele sale încolțesc și mugurii înfloresc oferind noi oportunități. Trunchiul său stabilește o fundație puternică și apoi roadele sale poartă viața.

Toate acestea sunt simboluri pentru viață nouă, creștere, abundență, stabilitate, viață lungă, putere, unire, fertilitate și conexiune cu tot ceea ce există în univers.

La fel ca și arborele vieții, pomișorii sau bonsaii cu pietre semiprețioase sunt folosiți în Feng Shui ca potențiatori și redresori.

Pomișorii cu pietre semiprețioase sunt copaci decorativi în miniatură, a căror frunze sunt pietre naturale. Ei sunt realizați manual. Se consideră că au energii de vindecare și curățare și se spune că atrag energie pozitivă și abundență.

Fiecare copac de pietre semiprețioase aduce energie specifică în spațiul dat. Sunt obișnuite și combinațiile de cristalele pentru a crea un efect sinergic.

Unele cristale se completează și iși amplifică reciproc energia. Spre exmplu, Cuarțul roz poate fi asociat cu Piatra Lunii, Turcoaz sau Ametist, deoarece sunt parteneri excelenți pentru întărirea atracției și conexiunii.

Cristalul de stâncă, care este un cuarț transparent, este un amplificator și va servi la creșterea puterilor de vindecare ale celorlalte pietre.

 

Beneficiile pomișorilor cu pietre semiprețioase

Copăceii cu pietre semiprețioase îndepărtează sau slăbesc energia negativă de acasă sau de la birou și sporesc norocul, puterea, aduc prosperitate și generează energie pozitivă. Ele conferă o vibrație de armonie, pace, prosperitate și fericire. Putem astfel spune că pomișorii cu pietre semiprețioase ne pot ajuta la îmbunătățirea vieții de zi cu zi.

Putem plasa acesti pomișori cu pietre semiprețioase în casa noastră, în spațiul de lucru sau în orice zonă în care vrem să atragem armonia, pozitivitatea.

 

Pietrele naturale și semnificația lor

Pomișorul de Cuarț roz este pentru de chestiuni legate de inimă, de dragoste. Pomișorul de cuarț roz ajută relațiile de iubire, ajută la a deschide inima către iubirea necondiționată, încurajează iertarea, vindecă durerile cauzate de despărțiri, ură, gelozie și resentimente. Promovează o energie hrănitoare.

- Copacul cu pietre prețioase de jad poate fi folosit pentru a aduce bucurie, echilibru emoțional, succes în afaceri, prosperitate.

- Cristalul de stâncă este cunoscut sub numele de „Piatra Puterii”, care dezvoltă armonia, concentrarea și echilibrează mediile stresante.

- Cristalul de ametist stimulează cea mai mare vibrație a celui de-al treilea ochi. Este de asemenea o piatra a succesului în afaceri. Ajută la canalizarea energiilor într-un sens constructiv. Acest pomișor poate fi foarte util de pus lângă patul nostru, promovând un somn odihnitor. Pomișorul de ametist protejează de energiile negative, este util în insomnii și coșmaruri, reduce furia, anxietatea etc.

- Carneolul atrage prosperitate, noi resurse și noroc.

- Citrinul este o piatră folosit în scopuri de bogăție și abundență în feng shui.

 

Bonsaiul handmade, un dar din suflet

Pomisorii sau bonsaii handmade, din pietre semipretioase pot fi personalizați cu un scurt mesaj, ce se gravează pe o plăcuță de lemn, care se atașează de una dintre ramurile bonsaiului. Astfel, acești bonsai devin un cadou handmade deosebit si unic, ce poate fi apreciat de iubitorii genului.

 

 

 

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*