6 Idei de cadouri pentru profesori, invatatoare si educatoare

6 Idei de cadouri pentru profesori, invatatoare si educatoare

Profesorii, invatatorii si educatoarele joaca un rol vital in viata unui copil. Ei ajuta la conturarea caracterului si incurajeaza elevii sa tinteasca cat mai sus in fiecare zi.

Parintii au incredere in dascali pentru a vegheaza asupra celor mici si pentru a-i ajuta a se dezvolva armonios, devenind oamenii inteligenti si responsabili.

De multe ori nu este un job usor, fiind nevoie de multa rabdare, intelegere si o viata de dedicare pentru copii. Pentru tot ce reusesc sa faca zi de zi pentru copiii nostri, este de inteles ca la ocazii speciale sa le aratam cat sunt de apreciati, atat de parinti cat si de cei mici.

Uneori poate fi dificil de pus in cuvinte impactul unui profesor in viata de familie insa am adunat cateva idei de cadouri personalizate pentru profesorii, invatatoarele sau educatoarele speciale din viata voastra.

Fie ca este vorba de 8 martie sau un cadou de multumire pentru sfarsitul de an scolar, aceste cadouri va pot ajuta sa le transmiteti gandurile de apreciere si admiratie.


1. Platou pictat manual cu numele copiilor

Platou pictat cu numele copiilor pentru educatoare


Ce poate fi mai frumos decat un platou pictat manual cu diverse flori primavaratice iar in dreptul fiecarei flori numele copiilor dintr-o clasa.
Un cadou de recunostinta ce poate fi daruit la sfarsit de an scolar sau 8 martie pentru doamna educatoare sau invatatoare.
2. Un cosulet cu produse de ingrijire personala

Cos cadou pentru invatatoare


Dupa o zi petrecuta alaturi de cei mici, doamnele invatatoare merita un rasfat personal iar un cosulet cu produse cosmetice sau de ingriire personala poate fi exact ce are nevoie pentru a se relaxa si pregati pentru o noua zi.
3. Diploma de apreciere pentru diriginta/invatatoare

Diploma personalizata pentru invatoare


Un cadou gravat asezat intr-o cutie de piele sau catifea, prin care copiii isi pot exprima recunostinta si admiratia pentru diriginta/invatatoare va ramane intotdeauna un cadou de neuitat ce poate fi pastrat ca si amintire multi ani dupa terminarea scolii.
Adaugand semnatura clasei si anul, doamna diriginta va sti mereu cei care i-au daruit cadoul.
4. Un gift card pentru o zi la SPA

Gift card la spa pentru invatatoare


Daca am mentionat despre un cosulet cu produse pentru rasfat personal, este de sine inteles ca o zi petrecuta la SPA poate aduce multe beneficii pentru minte, trup si suflet.

Asadar un voucher cadou pentru doamna invatatoare sau educatoare o va suprinde placut  si o va putea relaxa dupa o saptamana de nazdravanii petrecute la scoala.
5. Lampa tip carte Solius

Lampa Solius cadou Diriginta


Un cadou unic si util, o lampa deghizata sub forma unei carti, care odata deschisa, lumineaza timp de 8 ore fara a fi nevoie de a o conecta la un cablu de curent.

Aceasta este portabila fiind un excelent companion la drum, in exscursii sau plimbari.

Lampa carte Solius poate fi personalizata pe coperta cu un mesaj din partea clasei devenind astfel un cadou de apreciere pentru dascali.
6. Cutie de bijuterii personalizata din lemn

Cutie bijuterii cadou invatatoare


Orice doamna iubeste accesoriile iar o cutie eleganta de bijuterii din lemn poate fi un cadou minunat pentru o doamna profesoara.

Aceasta se graveaza cu un mesaj pe partea din fata iar numele sau initialele doaamnei pot fi trecute intr-o monograma.

Profesorii cu adevarat minunati sunt aceia care au un impact de durata in vietile noastre. Fie ca predau dintr-un manual sau impartasesc una dintre cele mai importante lectii de viata, cei care si-au facut o misiune de a impartasi mai departe cunostiintele, merita aprecierea si recunoasterea noastra.

Luandu-va timpul necesar alegerii unui cadou in care s-a invetit timp si emotie pentru a-l crea, le aratati cat de mult conteaza toata truda lor pentru dvs.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*