Cum să alegi cadoul potrivit pentru iubitul tău

Cum să alegi cadoul potrivit pentru iubitul tău

Femeile sunt perfecționiste din fire și ar face orice doar ca să se asigure că au cumpărat cadoul perfect pentru iubitul lor. Colindăm magazine zile la rând în căutarea cadoului ideal, vizităm magazine online, rugăm prietenii să ne inspire, ne gândim din timp la ambalaj sau la mesajul care va însoți cadoul, chiar dacă nu avem nici cea mai mică idee despre cum va arăta cadoul. Un lucru e sigur, femeile își dau interesul atunci când vine vorba de oferit cadouri.

Astăzi vom vorbi puțin despre cum să alegi cadoul perfect pentru iubitul tău. În primul rând, te sfătuim să renunți la ideile de cadou banale, cum ar fi un parfum sau obiecte vestimentare. Alege să îți surprinzi iubitul cu un cadou original, care să fie apreciat și să constituie o amintire pe viață.


Dacă știi că iubitul tău este un fan înfocat al vreunei echipe de fotbal, optează pentru o sticlă de vin scump, pictată manual cu sigla echipei și un mesaj personalizat. Un astfel de cadou este apreciat cu siguranță de un microbist înrăit. Dacă nu știi încă echipa lui de fotbal preferată, întreabă-l subtil, ca să fii sigură că nu vei face vreo gafă. De asemenea, dacă știi că își dorește de mult un tricou cu echipa preferată de fotbal, acum este momentul să îl achiziționezi. Ambalează-l într-o cutie elegantă, gravată cu sigla și 1-2 versuri din imnul echipei preferate pentru a te asigura că este un cadou cu adevărat spectaculos.

Cadou Fan microbist
Link cadou: Cadou microbist
Un alt cadou inspirat este un trofeu inscripționat cu un mesaj de apreciere și de iubire. Prin intermediul acestui cadou îi vei transmite iubitului tău că pentru tine este și va fi întotdeauna un învingător. Te asigurăm că îi va găsi un loc cât mai vizibil în vitrina de acasă, astfel încât să se mândrească cu el și să se asigure că va fi apreciat de toată lumea.

Dacă bărbatul din viața ta este un iubitor de băuturi fine și scumpe, poți opta pentru o sticlă de șampanie Moet, personalizată cu un mesaj din partea ta sau pentru o sticlă de whisky Jack Daniels și 2 pahare, personalizate și ambalate într-o cutie neagră, elegantă. Tot din categoria băuturilor fine face parte și sticla de vin nobil de Jidvei, ce vine la pachet cu 2 pahare din cristal Bohemia, pictate manual și împachetate într-o cutie gravată cu mesaj. Iubitul tău va fi plăcut surprins de efortul pe care l-ai depus pentru a-i alege un cadou potrivit gusturilor lui.

Cadou Jack Daniels personalizat
Link cadou: Cadou Jack Daniels personalizat
Dacă în schimb ai un iubit mai sensibil, care preferă cadourile cu semnificație, poți opta pentru un album foto handmade, în care își poate păstra toate amintirile. Nu i-l oferi gol, ci ascunde câteva fotografii cu voi doi, și un mesaj frumos prin care să îi arăți cât de mult îl iubești și apreciezi. Un alt cadou din această categorie este o ramă foto din lemn, gravată cu numele voastre și o dată care are o semnificație aparte pentru amândoi.

Rama foto lemn cadou pentru iubit
Link cadou: Rama foto lemn Cadou pentru iubit
Iubitul tău este un explorator, ce nu ratează nicio ocazie de a călători și a vizita noi țări sau orașe? Dă-l pe spate cu o busolă elegantă, dar în același timp utilă în timpul drumețiilor. Personalizează busola cu numele lui sau cu un mesaj semnificativ, care să îi amintească că te are alături în orice aventură, chiar și atunci când nu îl poți însoți. Busola este ambalată într-o cutie metalică, care atrage orice privire.

Busola personalizata
Link cadou: Busola personalizata
În concluzie, indiferent dacă iubitul tău preferă cadourile scumpe, sau din contră, cele care au o anumită semnificație, încearcă să optezi pentru varianta personalizată a lor, pentru a-i arăta iubitului tău că pentru tine cadoul este o dovadă de iubire și de recunoștință.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*